Vacatures

ARCHITECT-STAGIAIR(E)

BARO Architectuur is op zoek naar een ARCHITECT-STAGIAIR(E) om haar team te versterken.  BARO realiseert voornamelijk projecten in het kader van overheidsopdrachten (scholen, kinderopvang, studentenhuisvesting, sociale woningbouw, cultuurruimtes, …).

Als stagiair - al dan niet eerstejaars - zullen we u goed begeleiden in het brede spectrum van het architectenberoep, maar u zal ook in staat zijn zelfstandig diverse deeltaken uit te werken.  U bent nieuwsgierig en leergierig en graag bereid tot bijscholing in de vele aspecten van de architectenpraktijk.   U bent voltijds beschikbaar en werkt op zelfstandige basis, maar wij streven steeds naar een langetermijnsamenwerking.  Wij wachten met belangstelling op uw cv en nemen snel contact op voor een afspraak.

Softwarekennis : Goede kennis van ArchiCad, kennis van andere grafische programma's (Indesign, Photoshop, ...), BIM-omgevingen en vlotte omgang met sociale media is een voordeel

ARCHITECT-ASSISTENT(E)

BARO Architectuur wil zijn team uit te breiden met een ARCHITECT-ASSISTENT(E).  U zal onze spilfiguur zijn voor tekenwerk, maar ook meewerken aan grafische vormgeving en social media.  BARO Architectuur is voornamelijk actief in overheidsopdrachten, met een divers opdrachtenpakket (scholen, kinderopvang, studentenhuisvesting, sociale woningbouw, expositieruimtes, …).  Ervaring is een pluspunt, maar geen must.  U wordt goed begeleid binnen het bureau, maar bent ook in staat zelfstandig deeltaken uit te werken.  U bent nieuwsgierig en leergierig.  Wij wachten met belangstelling op uw cv en nemen snel contact op voor een afspraak.

Softwarekennis : Goede kennis van ArchiCad, kennis van andere grafische programma's (Indesign, Photoshop, ...), BIM-omgevingen en vlotte omgang met sociale media is een voordeel.