29 jaar ervaring

Geert Willemyns is als architect, ruimtelijk planner en licentiaat in de Economische Wetenschappen opgestart in het multidisciplinaire team van Groep Planning te Brugge en te Brussel. Naast diverse stedenbouwkundige studies – o.m. het mobiliteitsplan voor de Brusselse Vijfhoek - was hij aan de zijlijn betrokken bij grote projecten zoals de renovatie van het huis van de Vlaamse Volksvertegenwoordigers, de nieuwbouwcampus voor de Hogeschool Mechelen en de bouw van het Belgische Paviljoen voor de wereldtentoonstelling van 2000 in Hannover.
Bij BARO heeft Geert Willemyns voornamelijk schoolprojecten uitgewerkt en gerealiseerd. Als projectleider was dit o.m. voor de verbouwing van de Ledeganck voor Hogeschool Gent, de volledige verbouwing van de hotelschool te Wemmel, een nieuw klassenblok en lasatelier voor de GO!-school te Liedekerke en enkele verbouwingsprojecten voor de VUB, waaronder studentenhuizen in de Nieuwelaan (330 kamers).
Sinds enkele jaren leidt Geert Willemyns de uitvoering van de renovatie van de Boekentoren en het HIKO-complex te Gent.
Sinds 2016 is daar de boeiende opdracht bijgekomen van de renovatie van het vml. Wintercircus/garage Mahy en de inrichting van een nieuw congrescentrum voor de Aula te Gent. Daarnaast was hij ook als leidend ambtenaar voor OCMW Merelbeke betrokken bij de oplevering van het nieuwe WZC met 142 residentenkamers.